EDİRNE / HAVSA - Şehit Engin Şahin Ortaokulu

.
Necatiye Köyü Havsa / EDİRNE / TÜRKİYE
Vizyon
Tüm çalışan ve öğrencileriyle birlikte, kaliteli ve nitelikli eğitim öğretim gerçekleştirmek.
Misyon
Okul ve eğitim çalışanlarımızın olanak ve yeterliliklerini arttırarak, başarılar kazanan öğrencilerin yetişeceği; eğitim-öğretim gereksinimine tam olarak cevap verebilen bir kurum olmaktır.
Katı yakıtlı kalorifer.
Ulaşım
Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüsler ve köy minibüsleriyle köye ulaşım mümkündür.
Taşımalı öğrenciler servis ile taşınmaktadır.
Necatiye Köyü
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Edirne il merkezine 35 km. uzaklıkta, Havsa ilçe merkezine 8 km. uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
2015 - 2016 yılı okul sporlarında okulumuz atletizm takımı Kros ve Puanlı atletizm branşlarında il birincisi olarak, ilimizi bölge şampiyonalarında temsil etmiştir.2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Yıldız Kızlar Futsal Edirne Şampiyonu olmuştur.