EDİRNE / HAVSA - Şehit Engin Şahin Ortaokulu

Nis

Tüm Edirne Sosyal  Bilimler Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine katkılarından dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Tüm Cern Koleji Zincirlikuyu Anadolu Lisesi öğrencilerine ve çalışanlarına katkılarından dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ebvebeynlerimize ve misafirlerimize sunacağımız gösteri için hazırlanıyoruz. Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en güzel şekilde kutlayacağız.

Mrt

Okulumu Güzelleştiriyorum Projesi Şubat Ayı Çalışmaları kapsamında bahçe zemini oyun alanlarının çizimi ve boyaması gerçekleştirildi.

Heyecanla duyuruyoruz!

Havsa Kaymakamlığı himayelerinde hazırlanan, gençlerimizin farklı sektörlerden iş imkanları hakkında bilgi edinebilecekleri, "Havsa Kariyer Günleri" 7 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

Ock

16 Ocak 2024 Salı günü Edirne İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube

Müdürlüğünce Havsa İlçesi Necatiye Köyünde bulunan Şehit Engin Şahin İlköğretim ve Ortaokulunda Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme Faaliyetleri kapsamında:

-Siber Farkındalık,

-Güvenli İnternet Kullanımı,

-Siber Zorbalık,

-Dijital Bağımlılık,

-Siber Dolandırıcılıktan Korunma ve

-Sosyal Medya Kullanımında dikkat edilecek hususlar

konularında eğitim verilmiştir.

Ock

Edirne Valiliğimizin himayelerinde başlatılan “Bir Kahvenizi içeriz”  projesi kapsamında  Kaymakamımız Sayın İsmail Hakkı Batı’nın teşrifleriyle veli ziyaretlerimize devam ediyoruz.

Bizi güler yüzleriyle evlerine misafir eden velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#BizBirAileyiz

#BirKahveniziİçeriz

Ock

Okulumu Güzelleştiriyorum "  projesi kapsamında etkinliklerimiz  hız kesmeden devam ediyor.

Okulumuzun  kütüphane ve zeka oyunları salonu kapı giydirmeleri yapılarak okulumuz, öğrencilerimiz canlı  cıvıl cıvıl bir ortam oluşturduk.

Ock

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık.

Hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında "Yunus Emre  ve Şiirlerini Tanıtma Etkinlikleri" kapsamında koordinatör öğretmenimiz Esma ATAN yönetiminde öğrencilerimiz tarafından yapılan YUNUS EMRE SÖZLÜĞÜNDEN SEÇİLEN ÜÇ KELİME İLE AFİŞ OLUŞTURMA yarışmasında 7/A sınıfı öğrencileri Beren Şenol,Merve Balkan ve Yağmur Yeğit in eserleri dereceye girmiştir.