EDİRNE / HAVSA - Şehit Engin Şahin Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ebvebeynlerimize ve misafirlerimize sunacağımız gösteri için hazırlanıyoruz. Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en güzel şekilde kutlayacağız.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı bursluluk sınavı 21 Nisan 2024 tarihinde saat 10:00'da düzenlenecek.

Sonuçlar ise 17 Mayıs'ta adaylarla paylaşılacak.

ŞEHİT ENGİN ŞAHİN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

VELİ RANDEVU SİSTEMİ

Uygulama Amacı:

Şehit Engin Şahin Ortaokulu Müdürlüğü olarak; okul idaresi, öğretmen ve veli iş birliğini kuvvetlendirmek, öğrencilerimizle ilgili bilgi akışı sağlamak amacıyla "Veli Randevu Sistemi'ni" uygulamaktayız. Bu sistem ile velilerimizin öğretmenlerimizle planlı bir şekilde zaman kaybetmeden görüşebilmeleri hedeflenmektedir.

Uygulama Yönergesi:

**  İletişim sürecini verimli ve sürdürülebilir hale getirebilmek için öğretmenlerimiz hafta içinde görüşme yapabilecekleri günleri ve saatlerini belirledi ve bu duyuru altında yayınladı.

**  Öğretmenlerimiz görüşmek istedikleri velilerimiz ile iletişim kurarak, görüşmenin yapılacağı gün ve saati önceden kararlaştırıp görüşme zamanını belirler.

**  Veli Randevu Sistemi'nde her öğretmenimiz haftalık en az bir velimizle önceden belirledikleri gün ve saatte 30 dakikayı aşmayacak şekilde görüşme yaparlar. Böylece bilgi, dilek, istek ve problemler çözüm odaklı bir bakış ve yaklaşımla hızlı bir şekilde paylaşılır.

**  Görüşmelerde "Veli Görüşme Formu" doldurulur ve kayıt altına alınır. Aynı veli ile yapılacak bir sonraki görüşmede, daha önce doldurulan form ile görüşmelerde ön bilgi sağlanır ve bilgiler ilgili öğrenci sayfasına işlenir.

ORTAK SINAVLAR